Професору ВНТУ Кожем’якові Володимиру Прокоповичу – многая літа!

 

 

 

Сьогодні наукова спільнота відзначає 70-річний ювілей видатного вченого, заслуженого діяча науки та техніки України, академіка АІНУ, завідувача кафедри лазерної та оптоелектронної техніки ВНТУ, доктора технічних наук, професора Кожем’яка Володимира Прокоповича.


Володимир Прокопович – це частина історії і сьогодення Вінницького національного технічного університету. Він є для всіх прикладом вірного служіння справі розвитку вітчизняної освіти та науки. Наукові доробки професора Кожем’яка в галузі оптоелектроніки є провідними та затребуваними, з ними постійно працюють науковці, студенти. Завдяки науково-дослідній роботі професора Кожем’яка В. П. був досягнутий значний стратегічний ефект у обороноздатності України.


Шановний Володимире Прокоповичу!

З нагоди Вашого 70-річчя прийміть вітання від колективу науково-технічної бібліотеки ВНТУ! Нехай успіх і удача винагороджують Ваші труди. Бажаємо Вам нових звершень, оптимізму, наснаги, здоров’я, усіляких гараздів та добра на довгі роки. Нехай притаманні Вам мудрість, інтелігентність, порядність та професіоналізм ще довго-довго слугують краянам, Україні.

 

Бібліотека ВНТУ долучилась до популяризації наукових досягнень професора Кожем’яка В. П., підготувавши біобібліографічний покажчик «Володимир Прокопович Кожем’яко» з серії «Вчені нашого університету», який відображає весь комплекс наукових робіт видатного вченого університету, представляє біографічні відомості та документи про його життя і діяльність.


Розміщено 08.08.2015
Вверх