Вітаємо з ювілеєм!

 

 

10 серпня свій 65-річний ювілей святкує завідувач кафедри проектування медико-біологічної апаратури, доктор технічних наук, професор Злепко Сергій Макарович.

Сергій Макарович 1974 року закінчив ВНТУ, 1983 року захистив кандидатську, а 1990 року - докторську дисертацію. Він є засновником напрямку „Біотехнічні та медичні апарати і системи” у нашому виші.

За час своєї наукової діяльності ювіляр наповнив науку близько 200-ма  науковими працями, в т.ч. авторськими свідоцтвами і патентами.

Сергій Макарович брав участь і є Лауреатом багатьох Міжнародних виставок з медичної техніки. Його науковими інтересами та напрямками є апаратні та програмні засоби біотехнічних та медичних систем, системи та технології психофізіологічного тестування і відбору персоналу, комп‘ютерні системи оцінки функціонального стану операторів.


Шановний Сергію Макаровичу!

 

Прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди 65-річчя!

Насамперед бажаємо Вам міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а наукова праця приносить тільки задоволення і творчі перемоги.

Божої благодаті, наснаги та усіляких гараздів, радіти життю на многії і щасливі роки.

 

З повагою колектив науково-технічної бібліотеки ВНТУ.

 

Ознайомитися з інформацією про праці професора Злепко С. М. можна на сайті бібліотеки в електронному каталозі http://lib.vntu.edu.ua/search/advanced та в інституційному репозитарії http://ir.lib.vntu.edu.ua


Розміщено 10.08.2015
Вверх