День бібліотеки на ФМ

 

 

29 жовтня в стінах нашої книгозбірні відбувся “День бібліотеки на факультеті Менеджменту”. На зустрічі зібрались професорсько-викладацький склад факультету та майбутні науковці і спеціалісти.

В рамках заходу працівники бібліотеки підготували виставки “Наукові надбання вчених факультету”, де були представлені праці викладачів та «Нові надходження» - літературу згідно профілю факультету.

Директор бібліотеки Тетяна Притуляк представила весь комплекс інформаційно-пошукових ресурсів, бібліотечних послуг, які пропонуються користувачам, ознайомила гостей з новими можливостями в інформаційному обслуговуванні, які надає бібліотека, використовуючи нові інноваційні технології. Гості заходу позитивно відмітили інформативність сайту науково-технічної бібліотеки.

Гол. бібліотекар Світлана Васюта  провела огляд фахових періодичних видань, а Лариса Желюк представила інформаційні видання, які допоможуть в науковій роботі працівникам та студентам факультету.

 Зацікавив гостей виступ завідувачки відділу навчальної літератури Ганни Суровенко про книгозабезпеченість факультету та про можливість отримувати необхідну інформацію про забезпечення тієї чи іншої дисципліни навчальною літературою якісно і швидко.

Декан факультету менеджменту Микола Небава люб’язно подарував бібліотеці навчальні посібники економічного профілю, співавтором яких він є.

Зустріч відбулася в дружній атмосфері. Оновлення та інновації в бібліотеці дали гарні вподобання та відгуки. Не залишились без відповідей всі поставлені запитання.

 

ФОТОРЕПОРТАЖ


Розміщено 02.11.2015
Вверх