З Днем студента!


Шановне студентство!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента!

Бажаємо Вам здоровя, цікавого навчання, веселих трудових буднів, незабутніх вражень, нових звершень та активної життєвої позиції! Саме від Вас та Ваших вчинків залежатиме майбутнє нашої країни!

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта. Пам'ятайте, що кожний день, кожну хвилину ви навчаєтеся. Знаходячи нові знання, ми стаємо розумнішими, духовно багатшими. Ми всі – студенти в цьому житті.  Студентська пора - найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторні миті становлення особистості. Нам хочеться сподіватися, що в цей день студенти всього світу об'єднаються і зітруть всі відмінності між кольором шкіри, мовою і традиціями, а на всій нашій неосяжній планеті цього дня святкуватимуть і радітимуть представники однієї національності під назвою "студенти".


Шановні викладачі, співробіники, студенти!

Запрошуємо Вас до НТБ ВНТУ (відділ СГЛ ( ГНК, кім. 403))  на перегляд книжково-ілюстративної виставки « Студент. Його проблеми і захоплення », присвячену  Міжнародному дню студентів.


Розміщено 12.11.2015
Вверх