Зверніть увагу! Нова віртуальна виставка

 

Як великий художник, природа вміє і з невеликими засобами досягати великих ефектів.

(Р. Гейне, німецький поет, публіцист, критик)

 

Сьогодні у людства є вагомі підстави вважати, що становлення нанотехнологій в контексті з інформаційними технологіями, біотехнологіями і когнітивними науками вже в недалекому майбутньому стане одним з ключових чинників у розвитку нашої цивілізації. У всякому разі ясно, що поява нанопродуктів та нанобіотехнологій у житті людини відіграють не меншу роль, ніж у свій час зіграли електрифікація, поява двигуна внутрішнього згорання і повсюдна комп'ютеризація.

Це слово кожен день згадується по радіо і телебаченню. Газети та інтернет рясніють новинами про нові відкриття в цій сфері. Однак не всі уявляють, що ж ховається за цим красивим і незрозумілим словом НАНОТЕХНОЛОГІЯ.

Про практичне використання нанотехнологій в техніці, в енергетиці, в будівництві, в радіоелектроніці, в медицині розповість віртуальна виставка “XXI століття – епоха нанотехнологій”. З документами, представленими на виставці, можна ознайомитися університетській книгозбірні.

Віртуальну виставку підготували зав. відділом навчальної літератури Суровенко Г.Ф., бібліотекар ІІ кат. Бондар О.І. та інженер Рєзнік К.І.


Розміщено 25.12.2015
Вверх