Буккросинг стартує у бібліотеці ВНТУ

 

Урочисте відкриття «Вільної полиці книгообміну» відбудеться 11.02.2016 в 11:00 (2 корпус ВНТУ).

Ласкаво просимо!

Науково-технічна бібліотека пропонує для користувачів нову послугу - Буккросинг.

Прочитав книгу сам – передай іншому. «Буккросинг» сьогодні став популярним в 130 країнах світу і охопив близько пів мільйона людей.

Ідея проекту полягає в тому, що Ви прочитали книгу і не відкладаєте її в шафу, де вона нікому уже не потрібна, а передаєте далі іншому читачеві і так по ланцюжку. Виходить так, що світ перетворюється в одну велику бібліотеку.

Буккросинг в Україні набирає популярності. В нашій бібліотеці створено спеціальну поличку для самостійного обміну книг, принесених читачами із своїх власних бібліотек. «Вільна полиця» знаходиться  за адресою: Хмельницьке шосе, 95  (2 корпус ВНТУ).

Отже, якщо ти фанат читання, і в тебе з часом назбиралось багато прочитаної цікавої та актуальної літератури, якою хочеться поділитися, так би мовити порекомендувати іншому, то сміливо вирушай до нас. А якщо, навпаки, хочеш почитати щось нове та по-новому - поличка з книгами доступна і теж чекає на тебе.

Приєднуйся до всесвітнього ідейного руху буккросинг! Книгам не місце на полицях, вони повинні подорожувати!

 

БУККРОСИНГ — це вільний рух книг.

 

Якщо Вам сподобалась якась книга, то її можна взяти та прочитати. Але, натомість, Ви повинні обміняти її на свою прочитану, цікаву за змістом книжку.  Тут не потрібний читацький квиток. Ви вільні у виборі та в термінах повернення книги. Ознайомитися з переліком книг, що знаходяться на полиці вільного книгообміну, та поспілкуватися з буккроссерами можна за адресою

bookcrossing.net.ua

 

Не варто томити улюблені книги на полицях під пилом, випустіть їх у світ та спостерігайте за серцями читаючих!

 

ВІЗЬМИ! ПРОЧИТАЙ! ПОВЕРНИ!


Розміщено 09.02.2016
Вверх