Ювілей професора П. Д. Лежнюка

 

Сьогодні свій 70-річний ювілей святкує доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри електричних станцій і систем ВНТУ, заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Дем’янович Лежнюк.

Протягом багатьох років наукова спільнота знає ювіляра, як видатного фахівця з електроенергетики, який своїми працями збагатив вітчизняну енергетичну освіту і науку; як людину творчої праці, з повною віддачею науковому і громадському обов’язку, з глибокою думкою і щедрою душею.

Петро Дем’янович займається не тільки дослідженнями певних проблем енергетики, але й дбає про виховання наукової молоді, надихає її на нові  пошуки, підтримує талановиті розробки, стимулює інтенсивну й напружену працю.

 

Шановний Петре Дем’яновичу!

З нагоди Вашого 70-річчя прийміть вітання від колективу науково-технічної бібліотеки ВНТУ!

Зичимо Вам міцного здоров'я, щасливого довголіття та всіх благ! Нехай яскраві промені Вашої енергії та благодатні зерна таланту педагога, вченого, організатора та керівника, засіяні Вами на ниві української освіти та науки, зростають щедрим врожаєм здоров'я, добра і любові!


Розміщено 23.02.2016
Вверх