Увага! Новий електронний ресурс для користувачів НТБ ВНТУ в рамках співпраці університету з ElibUkr!

 

 

З 22 лютого 2016 науково-технічна бібліотека пропонує своїм користувачам відкритий тестовий доступ до китайських наукових продуктів:

  • China Academic Journals Full-text Database (CJFD);
  • China Yearbooks Full-text Database (CYFD);
  • China Doctoral Dissertations/Masters' Theses Full-text Database (CDMD);
  • China STM English Journals&Proceedings Focus (CSTM);
  • Journals Translation Project.

 

Короткий опис продуктів:

China STM Focus - повнотекстова база даних, що охоплює всі англомовні наукові ресурси, що видаються на материковому Китаї. У даний момент на платформі зібрано 198 повнотекстових журналів і 2317 збірників конференцій англійською мовою з природніх, медичних, технічних, прикладних, соціально-гуманітарних наук. Архів деяких видань представлений з 1935 року. Більше 160 журналів включено в SCI (Science Citation Index) и EI.

China Academic Journals Full-text Database - повнотекстова база даних китайських наукових журналів містить більше 7000 наукових китайських журналів з широкого кола дисциплін: гуманітарні, суспільні, юридичні науки, науки про життя, математика і фізика, медицина. Серед них, як і найбільш відомі, так і регіональні, вузькопрофільні і малотиражні видання. Повні тексти публікацій доступні з 1994 року.

China Yearbooks Full-text Database - повнотекстова база даних китайських щорічників. Містить близько 1500 найменувань щорічників з літератури, філософії, історії, підприємництва, економіки, юриспруденції, сільського господарства та ін. У щорічниках публікуються одні з найбільших китайських спеціалістів, обговорюються актуальні проблеми китайської економіки, суспільно-політичного життя, науки, даються прогнози на найближче майбутнє.

China Doctoral Dissertations Full-text Database - повнотекстова база даних китайських дисертацій. Містить декілька сотень тисяч докторських і магістерських дисертацій, захищених у Китаї з 1994 року. Анотації всіх дисертацій доступні англійською мовою.

Journals Translation Database – англомовна платформа, орієнтована на вчених, що не володіють китайською мовою, містить професійний переклад статей, відібраних із високоякісних рецензованих китайських наукових журналів з різних областей знань.

 

Доступ діє за адресою: http://eng.oversea.cnki.net і можливий лише з локальної мережі університету.

 


Розміщено 24.02.2016
Вверх