Всі жінки – наче квіти весняні

 

Прийшла весна! А разом з нею – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішій, наймилішій, найзагадковішій, одним словом –  жінці! Жінка і весна… Ці милозвучні слова такі різні, але водночас й схожі. Адже, жінка така ж чарівна, привітна, чутлива та тендітна, хоча інколи, буває мінливою та примхливою, як рання весна.

Переддень 8 Березня – це завжди дуже особливий час. Основна маса жінок напружено думає, як бути найгарнішою, а для чоловіків – це час очікування і блукання у здогадках, чи справляться оті очікування. Жіноча краса - це одна з вічних тем, обговорювана у всі часи. Кожному епосу властиві свої канони жіночої краси, які диктуються сучасністю. Сьогодні модне одне, завтра вже з'являються нові стандарти, іноді абсолютно протилежні попереднім.

Наскільки збігаються наміри чоловіків зі сподіваннями жінок стосовно краси можна порівняти переглянувши фотовиставку  «Якби зібрать красунь усіх віків…» , що експонується у відділі СГЛ  НТБ ( кім. 403, ГНК).

 

Приходьте! Милуйтеся! Захоплюйтеся!

 

 

Шановні Жінки!

 


Зі святом рідні, шановні, прекрасні! Нехай весна живе у Вашому серці щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій нехай забезпечують ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви. Хай множиться щастям Ваше життя, здоров’я Вам, родинного затишку та добробуту.

 


Розміщено 01.03.2016
Вверх