24-30 жовтня 2016 року - Міжнародний Тиждень Відкритого Доступу

 

 

ВІДКРИТІСТЬ В ДІЇ


24-30 жовтня 2016 року ВНТУ з ініціативи науково-технічної бібліотеки вдруге приєднується до участі у Міжнародному Тижні Відкритого Доступу. Гасло восьмого Міжнародного Тижня Відкритого Доступу - «ВІДКРИТІСТЬ В ДІЇ».


Запрошуємо наукову спільноту університету відзначити Тиждень відкритого доступу шляхом відвідування відповідних тренінгів та консультацій для всіх науковців університету за вільним графіком. Очікуємо на вас: 9.00 -17.00, кім. 304 (ГНК).

 

Щороку, у останній тиждень жовтня, з ініціативи Коаліції наукових видань та академічних ресурсів (SPARC) та за підтримки прибічників з усього світу проходить Міжнародний Тиждень Відкритого Доступу. Ця акція надає можливість краще ознайомитись з перевагами, які надає Відкритий Доступ, обмінятися досвідом та ідеями щодо впровадження ВідкритогоДоступу.


Відкритий доступ — безкоштовний, швидкий, повнотекстовий доступ у режимі реального часу до результатів наукових досліджень та право використовувати ці результати у своїх роботах.


Шановні науковці та студенти ВНТУ!

Долучайтеся до руху Відкритого доступу – реєструйтеся та приймайте участь у дискусіях на тему відкритого доступу в Україні та у світі на сторінці

ТИЖНЯ ВІДКРИТОГО ДОСТУПУ

Група OpenAccessUkraine


Розміщено 21.10.2016
Вверх