День бібліотеки на Факультеті комп'ютерних систем і автоматики

 

 

Нещодавно в стінах нашої книгозбірні відбувся День бібліотеки на факультеті комп'ютерних систем і автоматики. В рамках заходу було представлено виставу "Наукові надбання вчених факультету КСА" та перегляд нових надходжень згідно профілю факультету. Для гостей також було організовано  тематичну виставку одного журналу  "По сторінках науково-популярного журналу "Наука и жизнь"".

Зустріч розпочав декан факультету КСА Олег Бісікало, який подякував за організацію подібного заходу, висловив ряд побажань і пропозицій щодо подальшої спільної роботи бібліотеки та факультету.

Директор бібліотеки Тетяна Притуляк  провела цікавий екскурс по інформаційним електронним та традиційним ресурсам нашої книгозбірні, про послуги, які надає бібліотека своїм користувачам. Провідним бібліотекарем Світланою Васютою було підготовлено бібліографічний огляд по сторінках періодичних фахових видань. Про роботу з інформаційними виданнями та спецвидами літератури консультацію надала бібліотекар І кат. Лариса Желюк. Головний бібліотекар Ірина Андреєва ознайомила представників кафедр ФКСА зі станом книгозабезпечення факультету фаховою навчальною літературою.


ФОТОРЕПОРТАЖ


Розміщено 10.11.2016
Вверх