Увага, електронний ресурс!


До 15 грудня 2016 року відкрито тестовий доступ до таких інформаційних ресурсів компанії "Іст В'ю Інформейшн Сервісез, Інк" (США)( посилання http://dlib.eastview.com/

 Логін: ntbvntu та Пароль: test64 :

 

 - База даних "Видання України" (UDB-UKR) - в ресурс входять провідні українські газети, видання Книжкової палати України, наукові журнали. Доступні не тільки поточні номери видання, а й архів з 2002 р.

- База даних "Статистичні видання України" (UDB-STAT-UKR) - в ресурс входять видання Державної служби статистики України. Доступні поточні номери видання, а також архів, починаючи з 2012 р.

- База даних "Видання країн Балтії, Молдови, Білорусі та України" (UDB-EUR) - в ресурс включені провідні видання країн Східної Європи, що виходять російською, українською, англійською мовами. Доступні поточні номери видання, а також архів, починаючи з 1997 р.

- База даних "Видання країн Центральної Азії та Кавказу" (UDB-CAC) - газети і журнали з Казахстану, Азербайджану, Грузії, Вірменії, Узбекистану та інших країн, що виходять російською, англійською та іншими мовами. Доступні поточні номери, а також архів.


 Доступ до ресурсу з усіх АРМ університету та бібліотеки, підключених до Internet, за адресою http://dlib.eastview.com/

 Логін: ntbvntu та Пароль: test64

 

Умови користування ресурсами:

  • всі ресурси та послуги Ви використовуєте не з комерційною метою;
  • використовуючи повнотекстові бази даних Ви не застосовуєте спеціальних програм для скачування та послідовних скачувань архіву (цілого журналу або окремих його випусків).

Інструкція користувача.


Доступ надано в рамках участі ВНТУ в ELibUkr («Електронна бібліотека України: створення Центрів знань в університетах України»).


Розміщено 14.11.2016
Вверх