Семінар «Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень та навчання»

 

Спеціаліст із навчання у сфері інтелектуальної власності та наукових досліджень компанії Thomson Reuters, кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова презентувала науковцям і студентам університету практичні питання роботи з інформаційною платформою Web of Science,  основну колекцію найвпливовіших видань Web of Science Core Collection, аналітичні інструменти Journal Citation Report та Essential Science Indicators, а також програму для роботи з бібліографією EndNote та ідентифікатори науковця ResearcherID та ORCID. Слухачі семінару дізналися, як відшукати актуальні публікації з певної тематики та оформити статтю згідно з вимогами наукового видання, ознайомилися з алгоритмом вибору кращих періодичних видань для публікації наукових робіт та отримали поради щодо того, як створити собі наукове ім’я й не залишитися непоміченим у світі науки.

У заході взяли участь науковці, аспіранти та працівники бібліотеки.  Змістовність семінару, цінність інформації та доступність викладу відзначили усі відвідувачі семінару. 

З матеріалами семінару можна ознайомитися  на сайті науково-технічної бібліотеки за посиланням "Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень"


Фоторепортаж


Розміщено 08.12.2016
Вверх