Знайомтесь: нова книжкова виставка «Будівельні матеріали та вироби»

 

Piccy.info - Free Image Hosting

Виробництво будівельних матеріалів — велика і економічно важлива галузь народного господарства України. Вона базується на роботі тисяч підприємств, розсташованних в різних регіонах країни, вони розділяються на великі групи, в залежності від виду своєї діяльності і продукції. Підприємства займаються видобуванням та первинною переробкою сировини (а це пісок, глина, щебінь, тощо), виробництвом в'яжучих матеріалів (цемента, гіпса, вапна), виготовленням стінових матеріалів (цегли, блоків), будівельних виробів (плитки, шифера, другої продукції).

Розробка нових будівельних матеріалів та виробів і випуск вже перевіреної продукції тісно пов'язані з великим попитом на них, з активним розвитком будівельної сфери в напрямках житлового, промислового будівництва. Галузь стрімко розвивається під час економічного зростання держави і однією з перших в народному господарстві відчуває вплив економічної кризи.

Як розвивається сфера виробництва будівельних матеріалів в нашій державі, що нового можуть запропонувати виробники для капітального та індивідуального будівництва? Цій цікавій та важливій темі присвячена нова книжкова виставка в читальному залі старших курсів (кімната 603, ГНК).

 Запрошуємо до перегляду


Розміщено 30.01.2019
Вверх