Інформаційній культурі навчаємо онлайн

 

 i.piccy.info/ В умовах карантину Бібліотека університету продовжує надавати інформаційну підтримку навчальному та науковому процесам, які наразі здійснюються в дистанційному режимі.

  Нині користувачі (студенти, викладачі, співробітники) забезпечені можливістю користуватися ресурсами та послугами онлайн цілодобово.

  В рамках дисципліни ОНДР фахівці Бібліотеки навчають майбутніх інженерів методам пошуку інформації в традиційних та автоматизованих інформаційно-бібліотечних системах.

  Одне з таких занять відбулося 23 березня зі студентами-третьокурсниками факультету машинобудування та транспорту за сприяння заступника декана Н. С. Семичаснової.

  Учасники онлайн заходу ознайомилися з вебсайтом Бібліотеки, як єдиною точкою доступу до е-ресурсів та послуг, що надаються Бібліотекою.

  Як працювати з інформвиданнями та спецвидами літератури, як знайти інформацію по своїй темі в періодичних вітчизняних та зарубіжних фахових виданнях, як зареєструватися в наукометричних базах даних...

  На ці та багато інших запитань відповіли в своїх консультаціях фахівці відділу наукової інформації та бібліографії НТБ ВНТУ.

  Маємо надію, що незабаром такі інформаційно-ділові зустрічі зі студентами будемо проводити в стінах Бібліотеки.

 

ФОТОРЕПОРТАЖ


Розміщено 23.03.2021
Вверх