СЕЗОН ЛЕКЦІЙ З ОСНОВ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ВІДКРИТО!

 

Дорогі друзі!

Першокурсники продовжують знайомство з університетською бібліотекою. Цього разу на заняттях з основ інформаційної культури. У вересні-жовтні традиційно Бібліотека навчає студентів перших курсів пошуку інформації в традиційних та електронних пошукових системах. Знайомить з можливостями Бібліотеки, які надаються студентам для навчання, наукової роботи, самоосвіти, розвитку як в її стінах, так і віддалено, що актуально в  умовах діючих обмежень. Адже наша Бібліотека доступна читачу 24х7.

В цьому навчальному році першими слухачами наших лекцій та практичних занять стали майбутні енергетики – студенти групи ЕЕ-21б факультету ЕЕЕМ, які прийшли  21 вересня зі своїм куратором доцентом О. В. Бабенком.

Наступний день видався теж досить насиченим. Заняття з інформаційної культури відвідали студенти групи 1 ЕСМ-21б (куратор доцент, канд. техн. наук Ю. В. Малогулко) та групи 2 ЕСМ-21б (куратор О. В. Сікорська) ФЕЕМ. Фото

Згодом на навчання до Бібліотеки завітали  першокурсники-будівельники – студенти групи БМ-21б (куратор канд. техн. наук А. С. Субін-Кожевнікова). Естафету інформаційної культури підхватили студенти групи СМ-21б (куратор доцент, канд. техн. наук О. Д. Панкевич).

Головні спеціалісти відділу наукової інформації та бібліографії нашої Бібліотеки Катерина Дєдова та Людмила Андронік познайомили слухачів зі структурою бібліотеки, ресурсами, як традиційними так й електронними, з основами інформаційної культури та комп’ютерної грамотності при пошуку джерел інформації в електронному каталозі локального доступу в Бібліотеці  та його модулем на  бібліотечному вебсайті.

Також студентів ознайомили з основами та правовою базою Академічної доброчесності й Академічного письма.

Ми і надалі готові надавати інформаційну допомогу студентам в навчанні як в стінах Бібліотеки так і онлайн. Запрошуємо кураторів студентських груп першокурсників до співпраці онлайн.

Бібліотека завжди відкрита для своїх читачів!

 

Фотогалерея 

 

 

Розміщено 23.09.2021
Вверх