Онлайн-курси з програмування

 

Шановна університетська спільното!

Представляємо вашій увазі низку безкоштовних онлайн-курсів з програмування, які ви можете пройти на Prometheus.

 

 «Основи Web UI розробки 2022»

Базова програма стане потужним стартом шляху у сфері веброзробки. Курс розрахований на новачків у сфері IT, які не мають попереднього досвіду роботи й навіть базових знань. Розібратись у вебпрограмуванні всього за 5 тижнів — це цілком реально.

Зареєструватися: https://cutt.ly/DHmoSoa

 «Вебпрограмування з Python та JavaScript CS50»

Прагнете вивчити Python, але не знаєте з чого почати? Курс «CS50: Вебпрограмування з Python та JavaScript» – це продовження легендарного курсу «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету. Разом з викладачами ви перейдете на новий щабель та навчитесь працювати над створенням програм та застосунків для веб. Це курс ми також переклали українською!

Зареєструватися: https://cutt.ly/BHmpyUw

«Основи програмування CS50 2019»

Давно мрієте навчитись програмувати? Хочете писати код? Курс «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі! На Prometheus ви можете пройти його в українському перекладі.

Зареєструватися: https://cutt.ly/WHmo7wD 

⠀⠀

«Основи програмування»

Під час курсу ви ознайомитеся з історією персональних комп'ютерів, засвоїте поняття алгоритму та навчитеся створювати нескладні комп'ютерні програми сучасною мовою програмування Python.

Зареєструватися: https://cutt.ly/FHmpfBE 

«Основи програмування на Java»

Курс орієнтований на вивчення Java як людьми з мінімальними знаннями програмування, так і спеціалістами, які хочуть підвищити кваліфікацію. Після курсу ви зможете писати програми на Java і будете мати основу, необхідну для подальшого поглиблення своїх знань та навичок в програмуванні.

Зареєструватися: https://cutt.ly/2Hmpbzw

«Основи тестування програмного забезпечення»

Цей курс включає базові знання, необхідні тестувальнику програмного забезпечення. Навчальна програма курсу розроблена викладачами LITS із врахуванням їхнього багаторічного досвіду роботи на комерційних проєктах в ІТ. Ви дізнаєтеся, чим саме займаються тестувальники, та опануєте нову професію.

Зареєструватися: https://cutt.ly/OHmpUb6


Розміщено 25.05.2022
Вверх