20 лютого відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні

 

Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

 

 

Документом встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

 

 

ГЕРОЇ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ПОВСТАЛИ ПРОТИ НАСИЛЛЯ, НЕСПРАВЕДЛИВОСТІ ТА БРУТАЛЬНОГО ЗҐВАЛТУВАННЯ СВОЄЇ КРАЇНИ… КОЖЕН ЗДІЙСНИВ ОСОБИСТИЙ ПОДВИГ — ВІДДАВ НАЙЦІННІШЕ — СВОЄ ЖИТТЯ ЗАРАДИ НОВОЇ УКРАЇНИ. 

 

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!

 

У відділі СГЛ (кім. 404, ГНК) розгорнуто книжкову виставку «Зима, що нас змінила», присвячену тим, хто загинув на майдані у буремні дні єврореволюції.

До уваги користувачів представлено друковані та періодичні видання, що висвітлюють історичний процес становлення Майдану, чим жили ці «воїни світла», що любили, у що вірили, за що стояли на Майдані.

 


Розміщено 16.02.2015
Вверх