І знову науково-технічна бібліотека стала майданчиком для інженерних змагань

 

Коли у мене народжуються ідеї,

я в уяві починаю будувати прилад,

міняю конструкцію, вдосконалюю її, і включаю.

І мені абсолютно байдуже, проводяться

випробування приладу у мене в думках

 або в майстерні - результати будуть однаковими. 

Нікола Тесла

i.piccy.info/Протягом минулого тижня в читальному залі науково-технічної бібліотеки ВНТУ вкотре проходив локальний етап Європейських інженерних змагань EBEC 2021. Організаторами заходу виступили активні студенти Університету, які є членами BEST.

На відміну від минулих років кількість учасників змагань була обмеженою в зв’язку з карантинними вимогами. Невеличка команда завзятих та креативних хлопців і дівчат змагалися у категорії  Team Design, тобто вирішували задачі практично.  i.piccy.info/Основне завдання категорії – створення пристрою з обмежених ресурсів, котрий буде відповідати певним характеристикам.  Вважаємо, що наші студенти мали змогу показати свої конструкторські та інженерні знання.

Весь період змагань в залі панувала особлива атмосфера командної роботи, безмежної креативності та винахідливості. Саме тут з’явилася автоматична кормушка для котів AC/DC! За задумом винахідників пристрій дозволить правильно організовувати режим харчування та підібрати порційність їжі домашніх улюбленців. Сподіваємось, що цей ґаджет має шанс на існування!

 

ФОТОРЕПОРТАЖ


Розміщено 06.04.2021
Вверх