ДО УВАГИ НАУКОВЦІВ!!!

1


Шановні науковці ВНТУ!

Міністерство освіти і науки України спільно з ДНТБ України запрошує Вас взяти участь в анонімному опитуванні щодо управління сталими метаданими для проведення процедури реєстрації наукових заходів в Україні для імплементації відповідного модулю до Національної електронної науково-інформаційної системи (URIS).

Відповіді респондентів будуть використані під час розробки модуля Національної електронної науково-інформаційної системи (URIS). Він допоможе зібрати інформацію про наукові заходи на одній платформі, автоматизувати процес реєстрації заходів, забезпечити доступ до інформації про заходи для широкого загалу науковців, популяризувати наукові заходи на міжнародному рівні, а також убезпечити науковців від участі у недоброчесних наукових заходах.

До опитування можна  приєднатися  (МОН рекомендує не менше 30 осіб від закладу), заповнивши анкету до 30 серпня за посиланням: https://bit.ly/3uMx3gd . 

 

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою augunas@dntb.gov.ua (завідувач відділу наукових досліджень та цифровізації ДНТБ України Сабіна Аугунас).


Розміщено 19.08.2022
Вверх