Навчальний сезон 2022-2023 розпочато!

 

Університетська бібліотека вітає всіх студентів-першокурсників зі вступом до одного з кращих технічних ЗВО України – Вінницького національного технічного університету!

Цьогоріч реєстрацію користувачів та видачу навчальної літератури розпочали з «першачків» факультету менеджменту та інформаційної безпеки.1

Зустріч пройшла організовано завдяки співпраці з кураторами Оленою Сметанюк (гр.МЗД-22б), Іриною Шварц (гр. Л-22б), Анною Вітюк (гр. ЕК-22б) та Лілією Благодир (гр. МР-22б).

При спілкуванні було підкреслено, що Бібліотека університету надає інформаційну підтримку навчанню не лише в своїх стінах, а й дистанційно. Наші студенти забезпечені можливістю користуватися електронними ресурсами бібліотеки та її послугами онлайн цілодобово. Єдиною точкою доступу до віртуальних сервісів є бібліотечний сайт, на якому для зручності створено банер «НТБ ВНТУ в режимі 24/7 (можливості віддаленого доступу до ресурсів і сервісів)».

На жаль, війна вносить свої корективи в наше життя. Ось і цього року бібліотекарі зі студентами змушені були спуститися в укриття після сигналу повітряної тривоги. Але згодом зустріч була продовжена.


В добру путь, першокурсники! А Бібліотека завжди готова допомогти!

Працюємо задля вас і Перемоги!


Фотогалерея


Розміщено 16.09.2022
Вверх