«Україна є, була і буде…»

 

 

Ми народилися й живемо на чудовій, багатій землі - славній Україні, - країні, яка розташована у самому центрі Європи, яка зачаровує кожного своєю неповторною природою, співучою мовою і мелодійними піснями та має багатовікову історію, а головне славиться працьовитими та чуйними людьми. Ми, українці - єдиний народ, хоч і говоримо різними мовами, ми любимо свою Батьківщину і хочемо, щоб і наші нащадки в майбутньому пишалися нашою Україною.

Нині наша держава переживає найтяжчі, з моменту проголошення незалежності, часи. І хоча між українцями складалися різні відносини, політичні і економічні протистояння, та все ж ми з ними впоралися та відстояли на Майдані право жити в демократичній країні.

Але, у цей складний для нас час, як ніколи стоїть питання єдності всього українського народу.

У відділі СГЛ весна 2015-го року розпочалася відкриттям постійно діючої книжкової виставки «В Україні наша доля і воля», на якій представлені книги про славетну історію, унікальну й неповторну культуру нашого краю, видатних історичних діячів, що прославили нашу державу. Ви зможете познайомитися  з нашим славетним минулим, звичаями та обрядами, віруваннями й споконвічними уподобаннями українців.

Після перегляду книжкової виставки ми сподіваємося, що ваші серця переповняться духом патріотизму і любові до своєї землі.

 

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ!


Розміщено 19.03.2015
Вверх