Децентралізація в Україні: партнерство влади та громадськості

 

 

15 травня 2015 року на базі Вінницького національного технічного університету відбувся Міжнародний круглий стіл, приурочений Дню Європи в Україні. Головна тема заходу: Децентралізація в Україні: партнерство влади та громадськості”.

Організаторами круглого столу виступили Вінницька обласна рада, Вінницька обласна держадміністрація, Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування, Вінницький осередок Міжнародної громадської організації “Україна-Польща-Німеччина”, Єврорегіон “Дністер”, Представництво Ради Європи в Україні.

Учасниками круглого столу були вітчизняні та іноземні експерти із Молдови, Польщі, Швейцарії, Швеції, а також Надзвичайний і Повноважний посол Румунії в Україні Корнел Іонеску.

Наша бібліотека  долучилася до заходу виставкою Наукові надбання вчених університету, на якій були представлені роботи викладачів та науковців ВНТУ. Учасники заходу з цікавістю переглядали підручники, монографії. З особливою увагою присутні ознайомилися з біобібліографічними покажчиками, виданими нашою  бібліотекою до ювілейних дат вчених нашого вишу.

 

ФОТОРЕПОРТАЖ


Розміщено 15.05.2015
Вверх