День науки в Вінницькому національному технічному університеті

 

 

21 травня 2016 року в Україні відзначається професійне свято науковців – ДЕНЬ НАУКИ, яке було засноване Наказом Президента №145/97 від 14 лютого 1997 року.

Науковий потенціал України вважається одним з найкращих в Європі. Українські вчені є авторами безлічі винаходів в різних областях науки.

Вінницький національний технічний університет відзначає це свято 19 травня. Традиційно, в цей день керівництво вітає всіх наукових працівників з їх професійним святом, а кращі з кращих отримують нагороди і подяки.

Зазвичай науково-технічна бібліотека приймає активну участь у святкуванні. Працівниками бібліотеки підготовлена виставка ОСВІТА І НАУКА – ВАЖЛИВІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ УКРАЇНИ, на якій представлені доробки наших науковців. Ця виставка демонструє наукові традиції і досягнення наших вчених, якими ми по праву пишаємося і на які покладаємо великі сподівання.

 

Шановні науковці!

Щиро вітаємо вас з Днем науки! Бажаємо кожному з Вас міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових відкриттів на славу Науки та України.


Фоторепортаж


Розміщено 19.05.2016
Вверх