Науково-практична конференція “Місце бібліотек ВНЗ у міжнародному науковому інформаційному просторі”

 

 

29 листопада 2016 р. співробітники нашої бібліотеки взяли участь у науково-практичній конференції  "Місце бібліотек ВНЗ у міжнародному науковому інформаційному просторі", яка проводилася на базі бібліотеки Вінницького національного аграрного університету.

Конференція пройшла у теплій, дружній атмосфері, що забезпечило можливість для обміну досвідом, відкритого спілкування та активного обговорення важливих питань перспективного розвитку бібліотек ВНЗ. Захід продемонстрував, що результати використання цінного досвіду колег слугують мотивацією для впровадження нових технологій в діяльності бібліотек на сучасному етапі, а участь в конференціїце суттєвий крок для підвищення кваліфікації та професійного росту наших працівників.

Директор НТБ ВНТУ Притуляк Т.Є. виступила з доповіддю-презентацією на тему "Проектна діяльність бібліотеки як фактор її розвитку" (з досвіду роботи науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету). Доповідь зацікавила учасників конференції та спонукала до жвавого обговорення. Ознайомитися з виступом можна в інституційному репозитарії  ВНТУ.

 

Фоторепортаж


Розміщено 01.12.2016
Вверх