«Нам 41-й не забути, нам 45-й славити!»


Час не має влади над пам’яттю. І нині ми складаємо шану воїнам – фронтовикам, які вистояли у титанічній боротьбі з ворогом, захистили рідний край від поневолення, забезпечили своїм нащадкам мирне небо над головою.

Незабаром велике свято 9 травня – день осяяний усмішками, квітами та слізьми. Важко дісталася ПЕРЕМОГА. Шлях до неї був нелегким. 1418 днів і ночей вирувала пожежа війни.

Кожний відвідувач абонементу відділу СГЛ (кім. 404)  НТБ у переддень свята має змогу переглянути фотовиставку «Перемога. Одна на всіх…» Представлені на ній матеріали розкривають історичну правду про трагічні дні війни, змальовують образи учасників воєнних дій.

Фотовиставка – це нагадування про велич народного подвигу, про нездоланну стійкість, мужність і волю людей.

Все далі відходять у минуле роки Великої Вітчизняної війни. Але чим більше ми віддаляємося від того тривожного і героїчного часу, тим повніше розкривається історична значимість здійсненного, тим величніше постають перед нами подвиги звитяжних захисників нашої Вітчизни.

Всіх, хто бажає долучитись до пам’яті воєнних років, до героїчного минулого нашого народу запрошуємо в ці травневі дні до абонементу відділу СГЛ НТБ.


Розміщено 06.05.2014
Вверх