Майбутні будівельники навчаються у бібліотеці


Piccy.info - Free Image Hosting

Впродовж минулого тижня в стінах нашої книгозбірні відбулись групові практичні заняття з майбутніми магістрами-будівельниками (гр. БМ-18м,ТГ-18м, Б-18м), які провела головний бібліограф Лілія Криштафович. Заняття проводились у рамках курсу «Методологія та організація наукових досліджень».

«Місія бібліотеки, - підкреслила Лілія Криштафович, - полягає в задоволенні інформаційних потреб науковців, викладачів, а також студентів для якісної освіти». Слухачі ознайомились зі структурою бібліотеки, її інформаційними ресурсами та бібліотечними послугами, які можна отримати як в стінах бібліотеки, так і віддалено.

Зацікавлено слухали майбутні будівельники про Електронний архів ВНТУ - Інституційний репозитарій. Студентів на практиці вчили пошуку інформації в електронному каталозі (ЕК), а також в фондах електронного архіву ВНТУ. Увага була акцентована на те, що пошук в ЕК ведеться в режимі 7х24х365.

Ініціювала зустріч магістрів з бібліотекою доцент кафедри інженерних систем у будівництві Ольга Панкевич.

Плануються подальші зустрічі з магістрами , на яких вони матимуть змогу зареєструватися в міжнародних БД Scopus та Web Of Science, доступ до яких має наш університет.

Фотогалерея


Розміщено 11.02.2019
Вверх