Професору О. Д. Азарову – 70!

 

i.piccy.info/Сьогодні   70-літній ювілей   святкує  доктор  технічних  наук, професор, декан факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії, заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України, академік Міжнародної кадрової академії Олексій Дмитрович Азаров.

У Вінницькому національному технічному університеті Олексій Дмитрович працює майже півстоліття – 43 роки!

Наукова та викладацька діяльність професора Азарова – значний внесок у розвиток науки, підготовку висококваліфікованих фахівців та молодого покоління науковців, становлення вітчизняної наукової та вищої школи. Підсумком його багаторічної наукової діяльності є понад 750 наукових публікацій.

Завдяки винятковій працездатності, високому професіоналізму, цілеспрямованості, мудрості та невичерпній енергії О. Д. Азаров заслужено користується глибокою повагою і незаперечним авторитетом серед колег і студентів.

i.piccy.info/До ювілею науковця науково-технічна бібліотека підготувала видання «Олексій Дмитрович Азаров : біобібліографічний покажчик до 70-річчя від дня народження», який вийшов у серії «Вчені нашого університету».

У покажчику представлено науково-методичний доробок професора та висвітлена багаторічна науково-педагогічна, винахідницька та громадська діяльність ювіляра.

А також бібліотекою було відредаговано сторінку Олексія Дмитровича Азарова у Вільній енциклопедії «Вікіпедії».


Розміщено 23.04.2020
Вверх