З Днем Збройних сил України!

зсу


День Збройних сил України — професійне свято українських захисників, засноване Верховною Радою майже відразу після здобуття нашої незалежності в 1993 році і відзначається щорічно 6 грудня.

Збройні сили є одним із найважливіших атрибутів кожної держави. Це — гордість нації та люди, які заслуговують поваги та вдячності. Тисячі чоловіків та жінок захищають Україну щодня, віддають свої життя та жертвують найціннішим. Сьогодні Збройні сили України захищають нас на землі, у воді та в повітрі.

Наші ЗСУ мають довгу історію та значущі традиції  від воїнів УПА та січових стрільців. Тому н

зсу

е варто забувати і про вшанування пам’яті полеглих за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

ЗСУ завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

Склад ЗСУ — це всі роди військ. Повітряні, сухопутні, військово-морські, десантно-штурмові, морська піхота, Сили спеціальних  операцій, Сили територіальної оборони. У світовому рейтингу за версією Global Fire Power, Збройні сили

 України нині на 15 місці серед найпотужніших армій світу. За останній рік Україна піднялася в ньому на сім  позицій.

Кремль планував покорити українське військо за кілька днів, але натомість ЗСУ тільки розквітають, розширюються, поповнюються та дужчають і  просто зараз вони відбивають навалу рашистів.


Висловлюємо свою подяку нашим захисникам і бажаємо  козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили.

Вами захоплюється весь світ і пишаються українці!

Ви — наші захисники й захисниці, що не бояться ворога, а сміливо дають йому копняка.

З Днем ЗСУ!


Розміщено 06.12.2023
Вверх