Вітаємо працівників енергетичної галузі з професійним святом

енерг


Сьогодні, 22 грудня – День енергетика, професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, яке відзначається з 1966 року на визнання заслуг всіх, хто причетний до створення та обслуговування енергетичних систем.

В незалежній  Україні свято встановлене  на підтримку ініціативи працівників енергетики та електротехнічної промисловості України  та відзначається згідно з Указом Президента від 12 листопада 1993 року. 

Енергетика України є основою розвитку всіх галузей економіки. Без неї неможливий не тільки технічний та економічний прогрес, без неї неможливе нормальне життя!

І сьогодні, у той час, коли загарбники атакують енергосистему Україну, завдаючи їй значних руйнувань, наші енергетики цілодобово, навіть в складних погодних умовах, здійснюють справжній подвиг для того, щоб критична інфраструктура та населення країни не поринули у повний блекаут.

Отже, ми хочемо подякувати  всім працівникам енергетичного комплексу за їх таку важливу працю і привітати з професійним святом.

Шановні енергетики, ви дійсно воїни світла, а світло – це надія!

Бажаємо вам міцного здоров’я, стійкості, невичерпної енергії, світла у душі і тепла в родині. Ви заряджаєте енергією кожен наш день, нехай і ваші дні будуть наповнені теплом і вдячністю наших людей.

До відзначення Дня енергетика відділ наукової інформації та бібліографії пропонує вашій увазі віртуальну виставку-презентацію «Альтернативна енергетика: українські реалії», де коротко представлена інформація про альтернативну енергетику в нашій країні, а також документи з фондів книгозбірні цієї тематики.

 

  

 

Запрошуємо до перегляду!


Розміщено 22.12.2023
Вверх