Професору Юрію Анатолійовичу Бурєннікову – 75!


16 січня приймає вітання з нагоди свого 75-річчя Юрій Анатолійович Бурєнніков, кандидат технічних наук, професор кафедри технологій та автоматизації машинобудування Вінницького національного технічного університету, заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України, дійсний член Транспортної академії України та Академії інженерних наук України, кавалер ордена «За заслуги» III ступеня.

Понад пів століття Юрій Анатолійович працює у ВНТУ. Науково-педагогічну роботу він завжди поєднує з активною організаційною та громадською діяльністю. Упродовж багатьох років незмінно очолював факультет машинобудування та транспорту, підготував велику плеяду молодих науковців та висококваліфікованих фахівців. Колеги та студенти поважають Юрія Анатолійовича Бурєннікова за невтомність та заповзятість в роботі, професіоналізм та людяність.

Бурєнніков

До ювілею науковця науково-технічна бібліотека підготувала видання «Юрій Анатолійович Бурєнніков: біобібліографічний покажчик до 75-річчя з дня народження», яке входить до серії «Вчені нашого університету» інформаційно-освітнього проєкту «Науку творять обрані».

 У покажчику представлено бібліографію праць професора та висвітлено багаторічну науково-педагогічну, винахідницьку та громадську діяльність.


Розміщено 15.01.2024
Вверх