Вікізустріч до 20-річчя Української Вікіпедії відбулася!

 

Вікі

 

З 26 січня по 1 лютого в україномовному розділі Вікіпедії проходить Вікімарафон-2024, присвячений 20-річчю Української Вікіпедії.

По всій Україні відбуваються вікізустрічі, метою яких є залучити якнайбільше учасників для написання та редагування статей до Вікіпедії.

Вже вкотре Вікімарафон у Вінниці стартує у ВНТУ.  Вікізустріч відбулася 27 січня на базі Вінницького національного технічного університету. Організатором стала Громадська організація Вікімедіа Україна / Wikimedia Ukraine, а співорганізатором виступила науково-технічна бібліотека Університету.

До  масштабної акції з наповнення україномовного розділу Вікіпедії новими статтями долучились також працівники університетських бібліотек міста.

Менторами зустрічі були представники ГО Вікімедіа Україна / Wikimedia Ukraine  Людмила Сломінська, а також головний бібліотекар нашої книгозбірні Ольга Немчук.

На зустрічі була і напружена робота, і приємне спілкування, і гостинне чаювання.

Дякуємо Людмилі Сломінській та Ользі Немчук, тренерам Української Вікіпедії, за цікаву і корисну зустріч

Дякуємо всім учасникам за долучення до  кваліфікованого створювання статей в українській Вікіпедії для того, щоб світ більше дізнався про Україну.


ФОТОЗВІТ


Розміщено 27.01.2024
Вверх