Професору Олександру Осадчуку - 55!



осадчукСьогодні 55-літній ювілей відзначає доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри інформаційних радіоелектронних технологій і систем Вінницького національного технічного університету,   академік Академії метрології України 

Олександр Володимирович Осадчук!

Високий професіоналізм, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Олександру Осадчуку досягти значних успіхів у професійній діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

Науково-технічна бібліотека ВНТУ щиро вітає ювіляра та зичить теплоти людських відносин, оптимізму і гарної вдачі, можливостей реалізовувати все задумане і творчої наснаги у вашій роботі на благо нашої держави та перемоги.  

Міцного здоров'я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, здійснення заповітних мрій та сподівань! Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків! Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа! 

Про науково-методичний доробок та віхи життя професора Осадчука запрошуємо ознайомитися з віртуальної виставки-персоналії «Осадчук Олександр Володимирович»  серії «Штрихи до портрета вченого» інформаційно-освітнього проєкту «Науку творять обрані», створеної науково-технічною бібліотекою до ювілею науковця.


Розміщено 24.03.2024
Вверх