ВИСТАВКА АВТОРСЬКИХ РОБІТ


21 листопада з ініціативи науково-технічної бібліотеки у ВНТУ відбулася презентація пересувної аматорської виставки авторських робіт вихованців Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей і молоді з функціональними обмеженнями “Обрій”.

До нас завітали 15 вихованців цього центру у супроводі зі своїми педагогами. Учасники представили свої авторські роботи, серед яких були  картини,  вишиванки,  м'які іграшки, роботи, виконані  технікою модульного оригамі, плетіння гачком та багато інших цікавих експонатів. Працівники центру розповіли про свій заклад та його діяльність, про роботу з дітьми та молоддю, які мають функціональні обмеження.

Комунальний заклад „Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Обрій" є закладом тривалого денного перебування дітей та молоді з функціональними обмеженнями віком від 7 до 35 років, метою діяльності якого є відновлення та підтримка їх фізичного та психічного стану, адаптація та інтеграція у суспільство.

Всі небайдужі змогли надати благодійну допомогу на розвиток творчості талановитої молоді.

З 21.11.13 по 30.11.13 виставка буде знаходитись в науково-технічній бібліотеці в залі суспільно-гуманітарної літератури (ГНК, кім. 403). 


Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку 


Розміщено 26.11.2013
Вверх