Свято наближається!

 

 

Новий рік  стукає у двері. І вдома, і на роботі ми стараємося створити новорічну атмосферу для гарного настрою. Наша бібліотека у всеозброєнні готова зустріти Новорічні свята.

Співробітники відділів з ініціативою та креативністю підійшли до прикрашення своїх приміщень.

 

На новорічному невеличкому корпоративі, де адміністрація бібліотеки  привітала співробітників з прийдешніми святами, відбулося нагородження відділів за створення святкового настрою на робочих місцях.

Перший приз за ініціативність отримав відділ комплектування і наукової обробки літератури. Їхня сніжинкова ялинка милує око відвідувачів.

Другий приз за ініціативність отримав абонемент навчальної літератури. Сніговичок, зроблений власноруч, вітає студентів.

Перший приз за креативність дістався читальному залу інформвидань та спецвидів літератури. В руках чарівного книжкового сніговичка – вітальна листівка для відвідувачів.

Другий приз за креативність отримав читальний зал СГЛ. Їхня книжкова новорічна красуня-ялинка сяяла вогниками, створюючи теплий затишок читачам.

Призом за натхнення жюрі нагородило абонемент наукової літератури. Зроблені власноруч ажурні янголятка кружляли при вході до абонементу.

Всі інші відділи були теж нагороджені заохочувальними призами.


Свято наближається!


Фоторепортаж


Розміщено 30.12.2016
Вверх