Свято наближається!


СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ!!!

Piccy.info - Free Image HostingТрадиції Різдва незалежно від відмінностей церковних приходів мають загальну суть і сенс. Однак, святкують Різдво в різних країнах по-різному. І немає правильного чи неправильного способу відзначити Різдво, кожна родина слідує традиціям, близьким їй по духу. І зовсім немає гріха в тому, щоб запозичити вподобаний різдвяний символ чи традицію в іншого народу. Так як же відзначають Різдво в різних країнах світу? Ми раді розповісти Вам про це.  

У відділі СГЛ НТБ (кім. 403, ГНК) розгорнуто тематичну книжкову виставку «Merry Christmas (святкування Різдва Христовогов країнах світу)».

Piccy.info - Free Image HostingБагато в чому традиції святкування Різдва в різних країнах світу подібні, але кожна культура має свої нюанси. І це чудово, якщо ми прикрасимо ялинку солом'яними іграшками, як фіни, погадаємо на яблуках, як чехи, будемо танцювати на вулицях, як іспанці, і класти під скатертину пучки соломи, як поляки. Головне, щоб в душі і в будинку панувало свято і дарувало нам чудовий настрій, якого б вистачило на цілий рік.


Веселих Вам свят!!!


Розміщено 22.12.2017
Вверх