День аспіранта в бібліотеці

 

Piccy.info - Free Image Hosting27 листопада НТБ ВНТУ провела ДЕНЬ АСПІРАНТА В БІБЛІОТЕЦІ.

На захід були запрошені молоді науковці ВНТУ.

Зі вступним словом про підтримку бібліотекою наукових досліджень в університеті та про бібліотечний сайт, як основну точку доступу до бібліотечних ресурсів виступила директор НТБ ВНТУ Тетяна Притуляк.

Огляд матеріалів з виставок фахових періодичних видань та нових надходжень монографій провела зав. відділу наукової інформації та бібліографії Наталія Тарануха. 

Гол. бібліотекар цього ж відділу Людмила Андронік довела до відома молодих науковців анонси консультацій, які можуть надавати працівники Сектору з підтримки наукових досліджень в університеті.

З виступом-презентацією на тему: «Як правильно вибрати видання для публікації наукової праці» виступила бібліотекар Юлія Шовгур.

Бібліотекар І кат. Лариса Желюк проконсультувала аспірантів як працювати з інформаційними виданнями та спец. видами літератури.

На завершення головний бібліограф Лілія Криштафович провела огляд основних наукометричних баз Web of Science та Scopus, безкоштовний доступ до яких наш університет отримав згідно з наказом МОН України № 1286 від 19.09.2017.

Після теоретичних слухань молоді науковці приступили до практики – за допомогою бібліотечних консультантів зареєструвалися в наукометричних базах Web of Science та Scopus.

Фоторепортаж

 

 

 


Розміщено 28.11.2017
Вверх