Бібліотека продовжує отримувати книги в подарунок!

 

Доки є запит на книгу в суспільстві, доти є потреба для саморозвитку, для пізнання, для вдосконалення.

14 лютого вважається Міжнародним днем дарування книги, добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур.

У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, жертвувати твори друку бібліотекам.

Дарунок книги – це заклик до інтелектуальної дружби, знак поваги і бажання зробити нас усіх мудрішими, а, значить, кращими й духовно багатшими.

Щороку до Міжнародного дня дарування книги наша бібліотека нагадує своїм друзям, користувачам про безстрокову благодійну акцію «Подаруй бібліотеці книгу», інформація про яку виставлена на сайті НТБ ВНТУ 

Як завше, своєю подією ми поділилися в соціальних мережах, запустивши відеоролик з одноіменною назвою.

Одразу ж на цю акцію відгукнулися наші друзі.

І вчора, і сьогодні бібліотека продовжує отримувати подарунки. До нас завітали студенти будівельники груп БМ-15б та БМ-17мс Колісніченко В. В., Попенко Є. В., Нікітенко В. О., Возний В. Є., які принесли свої книги, а також передали книжкові дари від доктора політичних наук, професора кафедри суспільно-політичних наук ВНТУ Світлани Георгіївни Денисюк.

Колектив бібліотеки висловлює щиру подяку за подаровану літературу. А прізвища дарувальників можна переглянути  на нашому сайті в розділі «Книжкові дари бібліотеки» 


Фотогалерея


Розміщено 15.02.2018
Вверх