Вітання з ювілеєм директору науково-технічної бібліотеки ВНТУ Тетяні Євгенівні Притуляк


Не секрет, що на будь-якому підприємстві, в будь-якій організації процес роботи й результат залежать від керівника, від директора.

Нашому колективу пощастило з гарним, вмілим керівником – Тетяною Євгенівною Притуляк.

Сьогодні у нашого директора Ювілей!

Колектив бібліотеки щиро вітає Тетяну Євгенівну з уродинами!

Свій трудовий шлях Тетяна Євгенівна розпочала в 1979 році з роботи старшого методиста в Рівненській центральній районній бібліотеці, куди була направлена після закінчення Рівненського державного інституту культури.

А з 1986 року Тетяна Євгенівна працює в науково-технічній бібліотеці ВНТУ.

За ці роки кар’єра нашої очільниці зростала від старшого бібліографа, головного бібліотекаря, завідуючої відділу до директора бібліотеки технічного вишу.

Тетяна Євгенівна – це керівник нової формації в бібліотечній справі.

Вміло налагодити взаємовідносини в колективі, впроваджувати новітні технології та інновації, бачити роботу бібліотеки в цілому та на кілька кроків вперед – це головні риси нашого директора.

Шановна Тетяно Євгенівно, прийміть наші щирі вітання з Ювілеєм!

Доля вже нагородила Вас гострим розумом, лідерськими якостями і гарним талантом керівника. Бажаємо, щоб ці подарунки впевнено вели Вас до ще більших життєвих досягнень.

Успіху Вам у службових справах, підтримки однодумців,  вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, щастя, здоров'я та благополуччя Вам та всій Вашій родині!Piccy.info - Free Image Hosting


Розміщено 23.05.2018
Вверх