«Подаруй бібліотеці книгу»

 

До акції «Подаруй бібліотеці книгу» долучається все більше учасників. Ваші дарунки є дуже корисними для наших користувачів і цінними для бібліотеки. Подаровані книги сприяють інтелектуальному та духовному розвитку читачів, насамперед молоді.


Науково-технічна бібліотека висловлює подяку за нові подаровані книги М. М. Ільчуку, директору по роботі з державними установами України, Росії, Білорусі і Казахстану в області ведення ділової діяльності, за навчальний посібник «Електронне урядування та електронна демократія». У виданні розкрито використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій для вдосконалення якості врядування, покращення взаємодії влади та громадян та сприяння соціальним інноваціям в Україні.


 

 

 

Навчальний посібник «Теоретичні основи електротехніки. Методи розрахунку нелінійних електричних і магнітних кіл в прикладах та задачах» авторів Ю. О. Карпова, Ю. Г. Ведміцького та В. В. Кухарчука, подарований  науковцями кафедри ТЕЕВ, буде корисним для студентів, аспірантів та викладачів електротехнічних, електроенергетичних та електромеханічних спеціальностей, а також може зацікавити спеціалістів, які займаються теорією нелінійних електричних і магнітних кіл.




 

 

Фонди бібліотеки поповнились навчальними посібниками з основ програмування мовами C та Turbo Pascal, які передала до бібліотеки студентка ФІТКІ Ю. Халіна. 


Бібліотека щиро всім вдячна!



     


Розміщено 06.06.2018
Вверх