Наша книгозбірня відзначає своє професійне свято


Piccy.info - Free Image Hosting

Цьогоріч ми круто відзначили наше професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

По-перше, ми перемогли в обласному конкурсі видань «Історія бібліотеки в есе, особах, міфах, легендах та анекдотах». Наше сказання про серце університету – бібліотеку «Біла вежа науки і знань» стало кращим в номінації «Творча презентація літературно-бібліотечної історії». Дякуємо за це Наталії Таранусі та Ользі Малетіній.

Наше портфоліо «Службовий роман» з бібліотекою... беззаперечно визнано кращим у Конкурсі портфоліо бібліотек ЗВО м. Вінниці. Дипломом І ступеню було нагороджено Людмилу Андронік – головного ідейного натхненника та виконавця цієї роботи.

По-друге, не обійшлося без привітань від адміністрації університету. З гарними побажаннями до нас завітала Анна Писклярова, проректор з науково-педагогічної роботи по організації виховного процесу. За дорученням ректора вона нагородила Почесними грамотами кращих наших колежанок – Н. Тарануху, Л. Андронік, Л. Криштафович.

Наші працівники (О. Малетіна, Г. Суровенко, М. Єршова) отримали відзнаки і від ГО «Асоціації бібліотек Вінниччини».

Адміністрація бібліотеки Подякою відзначила гарну роботу інженера-програміста В. Бойко.

По-третє, ми не тільки завзятою працею відзначили своє свято, але і гарно відпочили, збагатились духовно. Ми колективно спустилися в підземелля вінницького капуцинського монастиря, а також відвідали художній музей нашого міста. А потім дружно ділилися враженнями за філіжанкою кави.

Фотогалерея


Розміщено 03.10.2018
Вверх