Інженерні змагання в стінах університетської бібліотеки

 

Piccy.info - Free Image Hosting

Просто тому, що щось працює не так, як ви

планували, не означає, що воно марно.

Томас Едісон, американський винахідник і підприємець





Вже стає доброю традицією проводити студентські інженерні змагання EBEC в стінах   університетської бібліотеки. Другий рік поспіль в читальних залах відділу обслуговування навчальною літературою протягом тижня «оселилися» креативні, активні та допитливі студенти.

Метою змагань є розвиток взаємодії між компаніями, студентами та університетом, розвиток умінь і досвіду студентів. Змагання розвивають здатність захищати прийняте рішення, переконливо і лаконічно висловлювати свої думки, працювати в команді, перевірити свої теоретичні знання на практиці.

Учасники змагалися у двох категоріях: Team Design («Командне конструювання»)  і Case Study («Рішення проблеми»). Весь період змагань в залах панувала особлива атмосфера командної роботи, безмежної креативності та винахідливості. Студенти намагалися втілити свої мрії, фантазії або цілком практичні ідеї, які здатні через кілька десятків років вирішити головні проблеми людства, адже  всі технології починаються з іскор в чиїйсь голові. Сподіваємось, що їм це вдалося!

Я вірю, що інженери врятують світ (Джей Лено, американський телеведучий і письменник)

Фотогалерея


Розміщено 04.12.2018
Вверх