Професору В. М. Кичаку – 70!

 

Сьогодні 70-літній ювілей святкує доктор технічних наук, професор, декан факультету інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем, заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України, академік Міжнародної академії наук прикладної радіоелектроніки, академік Академії інженерних наук України Василь Мартинович Кичак.

Сорок п’ять років свого життя Василь Мартинович присвятив науково-педагогічній діяльності у Вінницькому національному технічному університеті. Ним підготовлена велика плеяда молодих науковців та висококваліфікованих фахівців.

Високий професіоналізм, вимогливість до себе та колег, наполегливість у досягненні поставленої мети – головні риси професійної діяльності професора Кичака. Підсумки його багаторічної наукової діяльності відображені в майже 400 наукових публікаціях.

До ювілею науковця науково-технічна бібліотека підготувала видання «Василь Мартинович Кичак : біобібліографічний покажчик до 70-річчя з дня народження», який вийшов у серії «Вчені нашого університету».

У покажчику представлено науково-методичний доробок професора та висвітлена багаторічна науково-педагогічна, винахідницька та громадська діяльність Василя Мартиновича Кичака.

Piccy.info - Free Image Hosting


Розміщено 17.01.2019
Вверх