Учні Подільського ліцею для обдарованої молоді – гості університетської бібліотеки

piccy.infoПротягом минулого тижня в читальному залі навчальної літератури бібліотеки університету було шумно і гамірно. До нас завітали учні 8-ФХ, 9-ФХ та 9-ІТ класів Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді.

Це була спільна ініціатива університетської бібліотеки і керівництва ліцею.

Співробітники бібліотеки підготували для гостей цікаву та пізнавальну розповідь про наш університет та бібліотеку. Завідувачка відділу piccy.infoобслуговування навчальною літературою Ганна Суровенко розповіла про те, що таке бібліотека і скільки тут зберігається книг, познайомила учнів зі структурою та правилами користування бібліотекою. Розповідь супроводжувалась слайд-шоу, підготовленим головним бібліотекарем Людмилою Андронік.

Під час презентації веб-сайту бібліотеки, ліцеїсти ознайомились з його сторінками,  які можуть бути для них цікавими та корисними. Бібліотекарі вказали на переваги  електронного каталогу та продемонстрували, як ним користуватися, зазначивши, що ліцеїсти вже piccy.infoсьогодні можуть стати користувачами бібліотеки і отримувати цілодобовий доступ до  ресурсів та сервісів університетської книгозбірні.

На завершення учні ознайомилися з автоматизованою системою «УФД/Бібліотека», побачили, як виглядають електронні формуляри користувача та зареєструвалися в базі даних «Читачі».

Отже, можна сказати, що вік наших читачів помолодшав.


Розміщено 27.09.2019
Вверх