Бібліотека ВНТУ – відкрита для всіх!


Сьогодні майбутні фахівці з інформаційної, бібліотечної та архівної справи (нині студенти-четвертокурсники ДонНУ)  навчалися в нашій бібліотеці. Ініціатором цих занять була Тетяна Яворська, к.п.н., доц. кафедри інформаційних систем управління ДонНУ ім. Василя Стуса.piccy.info

Студентам розповіли про університетську бібліотеку, яка сьогодні є не лише місцем зібрання книг, але й мозковим осередком університету, який знаходиться в центрі академічного та дослідницького процесів у ВНТУ. Показали як бібліотека сприяє підготовці висококваліфікованих фахівців та здійснює інформаційну підтримку освітньої, науково-дослідної, просвітницької діяльності університету на основі поєднання традиційних та новітніх інформаційно-бібліотечних технологій. 

Слухачі переконалися, що важливе місце в діяльності бібліотеки займає довідково-інформаційне обслуговування користувачів, роль і значення якого зростає.

piccy.infoРозпочала зустріч директор НТБ Тетяна Притуляк. Цікавими та корисними були консультації, презентації провідних спеціалістів книгозбірні: зав. відділом Валентини Жеребкової,   зав. відділом Ганни Суровенко, гол. бібліотекаря Катерини Дєдової, гол. бібліотекаря Людмили Андронік, методиста І кат. Наталії Банкової.

Так як ця зустріч проходила напередодні Тижня Відкритого Доступу до науки, з лекцією-презентацією на тему «Відкритий доступ  до науки: від історії до сьогодення» виступила гол. бібліограф Лілія Криштафович.

Заняття було пізнавальним та змістовним. Викладачка Тетяна Яворська відмітила, що це було перше заняття в нашій бібліотеці із запланованих. Тож, до нових зустрічей!

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Розміщено 18.10.2019
Вверх