Інформаційно-ділова зустріч з аспірантами в бібліотеці


piccy.infoДо відзначення Міжнародного Тижня Відкритого Доступу університетська бібліотека вкотре провела зустріч з молодими дослідниками університету – аспірантами. Захід був насиченим та змістовним. Обговорювалися питання Відкритого Доступу до науки, проблеми академічної доброчесності, вчилися писати доброчесно.

Аспіранти ознайомилися з можливостями бібліотеки по інформаційному забезпеченню освітнього та дослідницького процесів в університеті.

З молодими науковцями спілкувалися:  директор НТБ Тетяна Притуляк, завідувачка відділом наукової інформації та бібліографії Наталія Тарануха, бібліотекар І кат. Лариса Желюк, завідувачка Сектору інформаційної підтримки наукових досліджень Лілія Криштафович.

Працівники бібліотеки допомогли присутнім зареєструватися  в наукометричних базах даних Web of Science і Scopus та надали короткі інструкції з питань користування ними.

Учасники заходу мали змогу ознайомитися з документами виставок «Оpen Аccess: культура публікації, доступу та захисту наукової інформації», «Академічна доброчесність та університет» й «Фахові періодичні видання».


ФОТОГАЛЕРЕЯ


Розміщено 31.10.2019
Вверх