Штрихи до портрета вченого. Професору В. В. Грабку - 60


Сьогодні свій 60-річний ювілей святкує доктор технічних наук, професор, ректор ВНТУ,  заслужений діяч науки і техніки України, відмінник освіти України

Грабко Володимир Віталійович!

 

Науково-технічна бібліотека Вінницького національного технічного університету вшановує ЮВІЛЯРА
За роки сумлінної праці Ви здобули беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого фахівця, мудрого і розсудливого керівника та щирого патріота своєї держави.

Нехай кожен день додає Вам життєвих сил, оптимізму та наснаги для реалізації найсміливіших планів і задумів, а добре здоров’я та гарний настрій сприятимуть подальшій успішній праці в ім’я розквіту Аlma mater!

Земних Вам щедрот та прихильності долі, розуміння і підтримки з боку рідних, друзів та колег!

Бажаємо Вам, Володимире Віталійовичу, в повному здоров’ї  і з оптимізмом продовжувати свій шлях, пишатися прожитими роками і множити досягнуті успіхи, дорожити близькими і зігрівати своє серце любов’ю!

До ювілею ректора ВНТУ університетська бібліотека підготувала віртуальну виставку серії «Штрихи до портрета вченого», на якій представлені матеріали про наукову, педагогічну, адміністративну, громадську діяльність В. В. Грабка та його основні друковані праці, що знаходяться в фондах бібліотеки.

Про життєвий шлях, наукові та трудові досягненнями ювіляра також розповість видання «Володимир Віталійович Грабко : біобібліографічний покажчик до 55-річчя від дня народження», укладене університетською книгозбірнею.

 

Запрошуємо ознайомитися з представленими матеріалами!


Розміщено 11.02.2020
Вверх