Професору В. А. ЛУЖЕЦЬКОМУ – 70

 

piccy.infoСьогодні   70-літній ювілей  святкує  доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри захисту інформації факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії ВНТУ Володимир Андрійович Лужецький!

В нашому університеті Володимир Андрійович розпочав свій науковий та освітній шлях в 1977 році, пройшовши шлях від асистента до завідувача кафедри захисту інформації, водночас з 2002 по 2007 був деканом факультету комп’ютерних систем і мереж.

Володимир Андрійович  – учень наукової школи професора Стахова Олексія Петровича «Теорія чисел Фібоначчі та золотого перетину й їх застосування в інформатиці та теорії вимірювань і технології», на основі революційних ідей якої й відбулося становлення та розвиток його наукового світогляду.

piccy.infoЧудовий лектор, багатогранний науковець, висококваліфікований фахівець – В. А. Лужецький заслужено користується глибокою повагою і незаперечним авторитетом серед колег і студентів.

До ювілею науковця науково-технічна бібліотека підготувала видання «Володимир Андрійович Лужецький: біобібліографічний покажчик до 70-річчя від дня народження», який вийшов у серії «Вчені нашого університету».

У покажчику представлено науково-методичний доробок професора та висвітлена багаторічна науково-педагогічна, винахідницька та громадська діяльність ювіляра.


Розміщено 20.08.2020
Вверх