17 листопада святкуємо Міжнародний день студента

 

piccy.infoСтудентська пора – найяскравіший час в житті кожного з нас. Саме тому День студента – особливе та бажане свято. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

В Україні День студента був призначений Указом Президента
16 червня 1999 р.

 Студенти завжди були авангардом української молоді. Від їхньої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

Сьогодні День студента є символічним об'єднанням юнацтва всіх навчальних закладів. Вони в цей день традиційно веселяться на повну силу, забувши про майбутню сесію, заліки і «хвости».

До Дня студента України відділом СГЛ підготовлено презентацію «ДЕНЬ СТУДЕНТА – СВЯТО МОЛОДІ», де зібрані цікаві факти про свято, а також про саме студентське життя.

У фондах НТБ містяться документи, що висвітлюють проблеми сучасної молоді і студентів, тенденції розвитку світоглядних орієнтацій студентства, згідно з якими вони входять у самостійне життя і діють як громадяни власної держави, представники і носії власної культури.  Для пошуку документів і видань даної тематики радимо скористатися електронними ресурсами бібліотеки.


Розміщено 16.11.2020
Вверх