На практику з ОНДР – в університетську Бібліотеку!

 

На базі університетської Бібліотеки проходять практичні заняття з курсу «Основи науково-дослідної роботи» зі студентами 2-3-х курсів Університету.

Наші фахівці допомагають майбутнім науковцям освоїти весь інформаційний потенціал сайту НТБ ВНТУ, який їм знадобиться при підготовці до написання курсових, кваліфікаційних випускних робіт, а також при активному бажанні займатися науково-дослідною роботою.

Це – пошук та робота з патентною літературою, стандартами, науковою періодикою, виданнями відкритого доступу та наукометричними базами даних, доступ до яких має наш Університет.

Також ми знайомимо слухачів з принципами та правовою базою Академічної доброчесності, і її  окремою складовою – Академічним письмом, або як писати доброчесно.

22 вересня  у наш бібліоклас завітали  студенти 2-го курсу машинобудівного факультету вишу. Це навчання було зорганізовано при сприянні старшого викладача  факультету машинобудування та транспорту ВНТУ Н. С. Семічаснової.

Юнаки цієї групи справили неабияке враження на бібліотекарів своєю зацікавленністю, допитливістю, бажанням якнайкраще освоїти матеріал (подану нами інформацію). Випускники мають достойну зміну.

Наразі, зі зміною  форми навчання, спричинених умовами карантину, ми завжди готові проводити заняття онлайн.

Запрошуємо кураторів студентських груп до співпраці та погодити графік практичних занять в Бібліотеці.

 

Фотогалерея

 

 

Розміщено 23.09.2021
Вверх